Senior Systeembeheerder (32-40 uur)

Maakt het onderhouden van servers en netwerkapparatuur jou vrolijk? Help jij graag collega’s met IT-gerelateerde vragen en vind je het fijn om met je werk een bijdrage te leveren aan de veiligheid van ouderen? Lees dan snel verder!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Je begroet je collega’s en pakt een kopje koffie. Je start je computer op en baalt wanneer je ziet dat de back-up weer mislukt is. Dat moet je nu eindelijk eens oplossen. Sterker nog, je gaat dit vanmiddag al voor jezelf inplannen. Je kijkt nog even in ons systeem waar je de meldingen ziet van de ICT problemen die je collega’s hebben ondervonden of waar ze nu direct even hulp bij nodig hebben. Gelukkig staan deze op volgorde van belang, zodat je kan inschatten welke meldingen spoed hebben en welke kunnen wachten tot een later moment. Je loopt vervolgens gelijk even door het gebouw om hier en daar wat collega’s een handje te helpen.


Er loopt een mooi project om systemen te migreren waarin jij het voortouw neemt. Samen met de Manager IT maak je het plan om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voordat je hier aan kunt beginnen komt een software ontwikkelaar je nog even vragen of je de nieuwste versies nog even op de testomgeving kunt zetten. Mmm, moesten we ook maar eens een keer automatiseren… De servers zijn binnenkort ook aan vervanging toe. Wat gaan we doen? Nieuwe hardware of meer naar de Cloud?


Je luncht samen met je collega’s in onze lunchruimte, waar een keer in de week de lunch wordt verzorgd door ons, met mooi weer lunchen we buiten met soms een barbecue. In de middag heb je een afspraak met de Manager IT over verbeteringen die zouden kunnen worden doorgevoerd voor de automatisering van de werkplek. Tussendoor krijg je nog wat IT-gerelateerde vragen, maar gelukkig had je het werken aan de back-up al voor jezelf ingepland. Daar kan je nu mooi mee aan de slag voordat je werkdag af is.

Waar ga je werken?
Wij, CSI persoonsalarmering, hebben als doel de veiligheid van ouderen te vergroten met oplossingen waarmee in nood snel hulp kan worden geboden. Dit kan zijn via een persoonsalarm, toegang tot de woning met behulp van een smartphone of sensoren in een woning die het leefpatroon van de bewoner volgen en alarmeren wanneer hiervan wordt afgeweken. Dit doen we voor klanten in heel Nederland.

Zo’n anderhalf jaar geleden zijn we een zelfstandig werkend onderdeel geworden van Careium – een in Zweden gevestigd technologiebedrijf, gericht op het ontwikkelen van diensten en producten om senioren een onafhankelijk en bevredigend leven te kunnen laden leiden.

Onze kernwaarden:
Show Care - Act Smart - Be a Hero

Zijn dit kernwaarden die jou passen als een jas, laat ons dat dan snel weten!

Wie zoeken wij?

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt een pro-actieve houding en denkt graag mee over oplossingen en verbeteringen
- Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig
- Je bent zorgvuldig, nauwkeurig en accuraat

Heb je kennis en ervaring van:
- Microsoft netwerk omgevingen en beveiliging
- Windows server
- Microsoft 365
- VMWare
- Citrix
- Telefonie systemen (en VOIP) is een pré
- Veeam is een pré

Wat bieden wij?
- Een leuk en groeiend bedrijf
- Mogelijkheid om deels thuis te werken
- Een informeel, hecht team; fijne collega's
- Voldoende uitdaging in je werk
- Bij kunnen dragen aan innovaties
- Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
- Wij geloven in een goede balans werk/privé
- Salaris afhankelijk van jouw werkervaring/opleiding, tot max. €4.900,- bruto per maand. 


Solliciteren?

Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met 06-82658398. Of stuur direct je CV met een korte brief/mail naar hrm@csiservice.nl.

We zien je graag als nieuwe collega!

 

< Terug naar de homepage