7:45 uur Inloop en ontbijt
8:15 uur Inspiratiesessie met:
09:35 uur Samen bouwen aan een regionaal Food Platform.
10:00 uur Afronding
Na afloop van het event ontvang u een toegangskaart voor de Dutch Design Week waarmee u gedurende de rest van de eventweek toegang heeft tot alle eventlocaties.
Hierbij meld ik mij aan voor de ontbijt sessie van 26 oktober. Rabo Clubhuis, Area 51 Strijp-S, Ketelhuisplein 18, 5617 AE, Eindhoven. We kunnen maximaal 100 personen ontvangen!
Kees Kruythoff: "Businesses that make bold moves to solve great challenges of our times - climate change and inequality - can create superior business models. "
Doel van dit platform is samenwerken. Elkaar kennen en elkaar de bal toespelen. Samen oplossingen vinden voor de grote uitdagingen waar we voor staan in de voedsel- en energietransitie.
Hoe kunnen we door verduurzaming een uitweg vinden voor de stijgende energiekosten en de doorbelasting van inflatie? Hoe kunnen we samen het tekort aan personeel oplossen met bijvoorbeeld scholing? Hoe kunnen we de ontwikkeling van innovaties versnellen?
Aan de hand van een aantal succesverhalen van toonaangevende ondernemers, laten we deze ochtend zien hoe die versnelling door samenwerking tot stand kan komen.
DutchGum
The idea of Pectcof is to transform coffee cherries, a side stream of the coffee chain, into valuable bio-compounds used for production of food ingredients, biochemicals and second generation bio-fuels. Pectcof technology uses a biorefinery concept with green chemistry and state of the art biotechnology to do so.
World Class Blending
Huijbregts Groep mengt poedergrondstoffen voor de voedselindustrie. In de inmiddels 85 jaar dat we bestaan, hebben we dit naar zo’n kwalitatief hoogwaardig niveau weten te tillen dat Huijbregts tot de wereldtop behoort.
Onmisbare ingredienten
Drink je graag verse jus? De persapparaten in supermarkten en horeca zijn goed voor enorme bergen aan sinaasappelschillen. PeelPioneers heeft de missie om alle citrusresten te redden en om te zetten in waardevolle ingrediënten en ze daarmee een extra ronde in de voedselketen te houden.